Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Utorok, 30 Máj 2017 · Dvojica #2

Ako zvyšit predaj ( tržbu ) v reštaurácii? - Up selling

18. Apr. 2016 pridal  JanaR. , Počet videní: 599x

Dobry vecer, Napište, poraddte ako zvyšit predaj, ludovo povedané tržbu v reštaurácii. Vopred dakujem

Komentáre (2)
  • avatar

    Treba v prvom rade personál vyškoliť aby mali prehlad čo v reštaurácii ponúkate, drinky, víno a menu. Ked bude personál vyškolený, tak môže vždy odporučit hostovi kvalitnejší (drahší) destilát, víno alebo jedlo ... ale pozor účel nieje hosťa “okradnúť” ale ponúknuť mu kvalitnejší produkt a tým zvýšiť jeho zážitok vo vašej reštaurácii :D

    18. Apr. 2016 - 23:35 pridal Yuro
  • avatar

    Urobit sutaz na predaj drinku, vina alebo jedla s vacsou marzou a dat personalu ako vyhru odborny kurz podla vlastneho vyberu, bud uz barmansky, sommeliersky, alebo baristicky ... a vyhrate dvakrat, motivujete personal, zarobite a este budete mat aj ludi s vyssou odbornostou, co vy na to?

    23. Jan. 2017 - 22:06 pridal Martin Kovalik
Prihláste sa a pridajte komentár.