Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #5
 
Dnes je Nedeľa, 25 Jún 2017 · Dvojica #5

Dá sa mraziť parmezán?

29. Jan. 2012 pridal  Mirka , Počet videní: 1840x

Chodíme do Talianska a rada by som tam kúpila väčšie množstvo nami obľúbeného syru s názvom parmezán, len sa bojím aby sa nepokazil. Neviem či ho zmraziť alebo ako by sa dal uchovať dlhšiu dobu. Skúste poradiť Dakujem Mirka

Komentáre (3)
  • avatar

    Neviem aké veľké množstvo máš na mysli ale myslím že ak ho dobre zabalíš, prípadne zavákuuješ aby neoschol,tak vydrží dlho aj v chladničke ... môj názor je taký že ked syr akýkoľvek zamrazíš už to nebude ono ked ho rozmrazíš.

    29. Jan. 2012 - 20:46 pridal Andrej
  • avatar

    Asi kilo, možno viac, nerada by som ten syr znehodnotila mrazenim ak by to malo vplyv tak ho budem radsej kupovat v mensom množstve. Ak radíš vakuovať tak pri akej teplote by sa dal zavakuovany skladovať? Stačí špajza či chladnička? Kolko tam vydrží?
    Dakujem za odpoved

    1. Feb. 2012 - 14:11 pridal Mirka
  • avatar

    Určite je lepší čerstvý,ale postrúhanému určite mrazenie neuškodí.lepšie zamraziť,ako pokazený vyhodiť.

    28. Mar. 2012 - 22:34 pridal Melánia
Prihláste sa a pridajte komentár.