Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 20 Sep. 2019 · Dvojica #2

Pracovať doma alebo v zahraničí ???

7. Jan. 2010 pridal  Veronika , Počet videní: 1467x

Ahojte, skončila som hotelovú akadémiu v BA a neviem sa rozhodnúť či zostať na Slovensku alebo ísť skúsiť štastie do zahraničia.Viete niekto poradiť alebo opísať svoje skúsenosti z práce v gastronómii doma a v zahraničí? Za Vaše odpovede vopred dakujem

Komentáre (4)
  • avatar

    Chod von kym sa da,naucis sa rec,ziskas dobre referencie do buduceho zamestnania ... smile

    8. Jan. 2010 - 16:13 pridal hela k
  • avatar

    Pravda je že momentálne to s gastronómiou na Slovensku nevyzerá veľmi dobre.Veľa hodín v práci a neadekvátne ohhodnotenie ...
    Hela má asi pravdu,treba ísť ak sa dá ... však vrátiť sa môžeš kedykolvek.A skúsenosti v zahraničí sú niekedy na nezaplatenie.Mimochodom v gastronómii na Slovensku už aj pohovory so zamestnávaťeľom bývajú v anglickom jazyku ....

    9. Jan. 2010 - 15:48 pridal Martin Kovalik
  • avatar

    No zahranicie fakt nieje zla volba, prax a jazyky sú dnes cislo jedna pre zamestnavatela, ktory uprednostni tieto dve veci casto aj pred vzdelanim. Popri tom ziskas skusenosti s inou formou obsluhy a standardov ako je na Slovensku bezne…

    20. Júl 2010 - 14:32 pridal Yuro
  • avatar

    Nie všetci môžme odísť do zahraničia. Dakto musí zostať aj doma na Slovensku

    23. Okt. 2010 - 14:08 pridal Farma Tuška
Prihláste sa a pridajte komentár.