Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Utorok, 21 Sep. 2021 · Dvojica #3

Trstinová Melasa

22. Feb. 2010 pridal  hela k , Počet videní: 15415x

Ahojte kto z Vás používa trstinovú melasu na miesto cukru? Čítala som veľa článkov na internete, vraj je to výborný zdroj minerálov ...

Komentáre (5)
  • avatar

    Ahoj Hela,melasa je super vec co sa zdravej vyzivy tyka mozem len potvrdit mam toho o nej vela precitaneho a davam ju skoro vsade na miesto cukru.Je to velmi dobra vec napriklad na zdrave ranajky,davam si ju do ovsennych vlociek.Vyskusaj to a sama budes prekvapena ako to dobre chuti.Ja som to zamenila za med co som doteraz na ranajky jedavala smile

    22. Feb. 2010 - 11:31 pridal Veronika
  • avatar

    Ahoj Veronika,ja som ju kupila vcera v bio obchode,chutnala som ju ale mne to pripada hrozne horke ma to take byt? Alebo to mam ist vratit.

    23. Feb. 2010 - 21:27 pridal Maja
  • avatar

    Ahoj Majka, cutí to tak pretože je to silný koncentrát a má to špecifickú chuť, ale ked si na to zvykneš nebudeš iné kupovať.No čo by sme my ženy neurobili pre zdravie smile

    24. Feb. 2010 - 11:14 pridal Veronika
  • avatar

    Ahojte, trstinová melasa má svoju špecifickú a veľmi výraznú chuť, preto sa odporúča riediť vodou pre priamu konzumáciu. Ja som ju používal na varenie, napríklad ginger bread z melasou je výborný.

    5. Apr. 2010 - 23:31 pridal Martin Kovalik
  • avatar

    Ráno do vločiek je melasa fajn, môžem potvrdiť. Zdravá a chutná kombinácia.

    7. Aug. 2010 - 9:58 pridal Apple
Prihláste sa a pridajte komentár.