Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #5
 
Dnes je Nedeľa, 25 Jún 2017 · Dvojica #5

Zážitková gastronómia

23. Apr. 2011 pridal  Veronika , Počet videní: 9330x

Čoraz viac sa s týmto výrazom stretávam a čo ma udivuje najviac že si takýto "titul" už dávajú aj "lepšie pizzerie" ... čo si o tom myslíte? Nemala by sa takto označovať len reštaurácia s "vyšším kreditom"?

Komentáre (4)
  • avatar

    Aj z “lepšej pizzerie” môže mať hosť zážitok smile Tento pojem by mal označovať predovšetkým zariadenie, kde sa hosť nepríde len najesť, ale príde do podniku kvôli zážitku ktorý by mal byť z celkovej atmosféry ( nezvyčajné kombinácie jedál, v niektorých prípadoch otvorená kuchyňa kde môžete sledovať ako sa vaše jedlo pripravuje a pod.) v neposlednom rade milá a profesionálna obsluha ktorá vám pomôže s výberom vhodného nápoja, jedla a vína ... ked nakoniec odchádzate spokojný, môžete povedať že to bol zážitok .... to je môj názor smile

    28. Apr. 2011 - 10:03 pridal Maja
  • avatar

    V takto oznacenych podnikoch je vacsinou zazitok az pri plateni uctu smile

    11. Máj 2011 - 12:19 pridal Jazuuu
  • avatar

    Tak to naozaj v niektorych pripadoch je pravda, za vela penazi malo muziky ...

    12. Máj 2011 - 11:07 pridal Veronika
  • avatar

    To je fakt že tu je zážitok najviac pri tom platení, alebo skôr šok!!! My už asi naozaj nevieme čo pýtať za jedlá a nápoje, tu chce byť každý milionár ale hned a tak to potom aj vyzerá :( Používajú sa tie najlacnejšie suroviny. Čašník vás presvieča že ryby majú len chladené a nie mrazené ked mu poviete aby vám ten kus chladenej ryby v surovom stave ukázal, tak príde na rad otázka A KED TÁ RYBA BUDE OK, BUDETE JU KONZUMOVAŤ? = ideme ju rozmraziť a potom ju už predať musíme. Ale všade je písané že sa robí z čerstvých nemrazených surovín smile Prečo to nekúsiť robiť poctivo aby ľudia chodili pravidelne a boli spokojní? Dať normálne ceny a mať viac hostí alebo čakať ako na koriť vo forme hosťa ktorý ked si sadne tak z neho vymlátime čo sa dá, taký človek sa už do podniku nevráti a určite sa so svojou skúsenostou podelí aj s okolím. Nad týmto by sa mali majitelia zamysliet, či chcú len raz začas neakého obetného baránka ale kopec spokojných hostí ktorý vás odporučia aj svojim známim .... ved aj zarábať s malou maržou vo velkej kvantite sa oplatí smile

    28. Jún 2011 - 11:00 pridal Andrej
Prihláste sa a pridajte komentár.