Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 20 Sep. 2019 · Dvojica #2
Divina

Afgánske diviačie ragú


Ingrediencie
  • (500 g) mäso z diviaka
  • (1 ks) cibuľa
  • (1 ks) paprika
  • (4 ks) broskyne
  • (8 ks) sušené
  • (1/2 l) kyslé mlieko
  • (2 lyžičky) maslo
Popis prípravy jedla
Výroba

Do hrnca si vložíme hrudku tuku, necháme ho rozpustiť a rozpáliť a následne potom pridáme nahrubo rozkrájanú cibuľu a na kocky pokrájané mäso.
Všetko necháme podusiť a asi po 10 minútach pridáme vyzrnkovanú a na kolieska pokrájanú papriku, na polovice rozkrojené broskyne, slivky a celú zmes dochutíme soľou a korením.
Všetko dobre premiešame a necháme variť.
neskôr prilejeme trochu mlieka a vložíme celý hrniec do vyhriatej rúry a dopečieme.
Ak všetko mlieko vsiakne, jedlo je uvarené a môže sa podávať.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 29 Máj 2010

Ďalšie recepty užívateľa