Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Piatok, 14 Aug. 2020 · Dvojica #7
Predjedlá

Antipasto


Ingrediencie
  • 284 ml konzervovaných palmových sŕdc
  • 284 ml kukurice
  • 284 ml aričokových sŕdc
  • 125 ml čiernych olív
  • 125 ml červenej papriky
  • 125 ml zelenej papriky
  • 125 ml čerstvých húb
  • *Omáčka*
  • 60 ml červeného vínneho octu
  • 180 ml olivového oleja
  • 5 ml Dijon horčice s estragónom
  • 5 ml soli
  • 2 ml cukru
  • 2 ml čierneho korenia
  • 2 ml bazalky
  • 2 ml oregána
  • 1 strúčik cesnaku
  • 30 ml vody
Popis prípravy jedla
Príprava

- nadrobno si narežeme kukuricu a palmové srdcia
– červenú a zelenú papriku si nakrájame na prúžky
– hríby si pokrájame na plátky
– najemno si posekáme cesnak

Výroba

Všetky ingrediencie spolu zmiešame (okr. šalátu).
Do mixéra si vložíme všetky suroviny na prípravu omáčky a vymixujeme. Omáčkou vylejeme na zeleninu a dáme do chladničky. Tam ju marinujeme asi 12 hodín.
Jedlo podávame naliate na šalátových listoch.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 8 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 17 Jan. 2010

Ďalšie recepty užívateľa