Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Sobota, 26 Sep. 2020 · Dvojica #2
Predjedlá

Artičokové srdcia


Ingrediencie
  • 125 ml olivového oleja
  • 30 ml vínneho octu
  • 1 cibuľa
  • 1 strúčik cesnaku
  • 2 ml bazalky
  • soľ
  • čierne korenie
  • 284 ml konzervovaných artičokových sŕdc
  • šalátové listy
  • petržlenova vňať
Popis prípravy jedla
Príprava

- najemno si pokrájame cibuľku, cesnak, bazalku a petržlenovú vňať
– artičokové srdca si rozrežeme na štvrtiny

Výroba

Do misy si vložíme prvých šesť ingrediencíí, všetko dobre premiešame, neskôr pridáme artičoky a palmové srdca.
Vložíme do chladničky a marinujeme minimálne 3 hodiny, niekoľkokrát premiešame.
Jedlo sa podáva na šalátových misiach ozdobené petržlenom.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 17 Jan. 2010

Ďalšie recepty užívateľa