Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Štvrtok, 19 Sep. 2019 · Dvojica #1
Mäso

Guláš z barana


Ingrediencie
  • (800 g) baranie mäso, vykostené
  • (400 g) cibuľa
  • (600 g) zemiaky
  • (60 g) masť
  • (200 g) zeleninová paprika
  • červená paprika
  • cesnak
  • soľ
  • zelená petržlenová vňať
Popis prípravy jedla
Príprava

Do hrnca si vložíme masť, necháme ju roztopiť, opečieme na nej jemne posekanú cibuľku.

Výroba

Po opečení cibuľky pridáme na kocky nakrájané mäso, červenú papriku, podľa chuti dosolíme a dusíme, pokým nie je mäso polomäkké.
Ak je mäso polomäkké, pridáme narezanú papriku, cesnak, jemne nasekanú petržlenovú vňať.

Dokončenie

Pred koncom varenia pridáme i napoly uvarené zemiaky a dovaríme.
Jedlo servírujeme v kotlíku a na povrch dáme vaječné trojuholníky .
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 9 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa