Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Nedeľa, 21 Júl 2019 · Dvojica #1
Mäso

Baranie mäso na cibuli ( Čína )


Ingrediencie
  • (150 g) baranie mäso
  • (1 lyžička) Solamyl
  • (2 lyžičky) voda
  • (2 lyžice) olej
  • (6 ks) cibuľa
  • (2 lyžičky) roztlačený cesnak
  • (1 lyžička) zázvor
  • olej
  • Zálev:
  • (1 lyžica) sójová omáčka
  • (1 lyžica) biele víno
  • (1 lyžička) ocot
Popis prípravy jedla
Príprava

Najprv si poumývame dôkladne mäso, pokrájame ho na menšie kúsky a zmiešame so Solamylom a vodou.

Výroba

Na panvicu si nalejeme trochu oleja, necháme ho rozpáliť, opražíme mäso a necháme odkvapkať.
Potom do druhej panvice taktiež nalejeme 2 lyžice oleja, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, opražíme ju, pridáme mäso, cesnak, zázvor, dobre premiešame a podusíme.

Dokončenie

Zálev: Všetky suroviny spolu zmiešame.
Do mäsovej zmesy pridáme zálev, neustále miešame asi 3 minúty.
Hotové jedlo servírujeme spolu s ryžou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 18 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa