Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Štvrtok, 18 Júl 2019 · Dvojica #1
Mäso

Baranie mäso po Írsky


Ingrediencie
  • (500 g) baranie mäso
  • (500 g) zemiaky
  • (250 g) cibuľa
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • bobkový list
  • (1/2 lyžičky) tymian
  • zelený petržlen
Popis prípravy jedla
Príprava

DO hrnca si postupne pridávame na kocky pokrájané mäso, osolené, okorenené, pridáme pokrájanú cibuľu, bobkový list a tymian.

Výroba

Všetko zalejeme vodou a necháme variť. Ak je mäso napoly uvarené, pridáme na kocky pokrájané zemiaky a ostatok cibule. Celú zmes varíme tak dlho, pokým sa nám zemiaky nerozvaria.

Dokončenie

Na záver pridáme posekaný petržlen a servírujeme v nádobe, v kt. sa mäso pripravovalo.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 25 Máj 2010

Ďalšie recepty užívateľa