Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Nedeľa, 15 Sep. 2019 · Dvojica #7
Mäso

Baranie stehno s fazuľou


Ingrediencie
  • (1/2 ks) baranie stehno
  • (250 g) biela fazuľa
  • (2 strúčiky) cesnak
  • (2 lyžice) paradajkové pyré
  • vývar
  • masť
  • zelená petržlenová vňať
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

Najprv si baranie mäso zbavíme blán, očistíme ho, umyjeme, osolíme a naukladáme do pekáča.

Výroba

Na poukladané mäso pridáme jemne nasekanú cibuľu, pretlačený cesnak a necháme upiecť v rúre.
Mäso pečieme asi 2 hodiny.
Asi v polovici pečenia pridáme k mäsu paradajkové puré a nalejeme trochu vývaru spolu s fazuľou.

Dokončenie

Na záver pokrájame upečené mäso na porcie a servírujeme spolu s fazuľou a jemne nasekanou petržlenovou vňaťou na povrchu.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 24 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa