Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #5
 
Dnes je Utorok, 12 Nov. 2019 · Dvojica #5
Mäso

Bernská sviečková


Ingrediencie
  • (600 g) hovädzie ( sviečkovica )
  • (4 krajce) sendvič
  • (40 g) maslo
  • (1 dl) bernská omáčka
  • (600 g) zemiaky
  • anglická koreninová omáčka
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • zelená petržlenová vňať
Popis prípravy jedla
Výroba

Najprv si odblaníme mäso, aj je vcelku, pokrájame ho na 4 plátky, previažeme niťou, osolíme, okoreníme, potrieme omáčkou a opečieme na rozpálenom ohni z oboch strán.
Na masle si opečieme krajce sendviča, na ne položíme opečené mäso, obložíme pečenými zemiakmi a na povrch nasypeme jemne nasekanú petržlenovú vňať.
Bernskú omáčku servírujeme osobitne.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 23 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa