Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Utorok, 19 Nov. 2019 · Dvojica #2
Mäso

Bravčové mäso s ananásom ( Čína )


Ingrediencie
  • (250 g) bravčové mäso
  • soľ
  • Glutasol
  • (6 lyžíc) olej
  • (3 kolieska) zaváraný ananás
  • CESTÍČKO:
  • (1 ks) vajce
  • (2 lyžice) Solamyl
  • OMÁČKA:
  • (1 a 1/2 lyžice) paradajkový pretlak
  • (1 a 1/2 lyžice) cukor
  • (1 lyžička) Solamyl
  • (1 lyžica) sójová omáčka
  • (1 lyžica) sladké víno
  • (1 ks) feferónka
  • (1 lyžička) jemne nasekanej cibule
  • (1 lyžička) ocot
  • (1/2 lyžičky) soľ
  • Glutasol
Popis prípravy jedla
Príprava

Pokrájame si mäso na kocky, dôkladne ho predtým umyjeme, posolíme, posypeme Solamylom a obalíme v cestíčku, kt. sme si vopred pripravili z vajíčka a Solamylu.
Obalené mäso opečieme na oleji, necháme vychladnúť a neskôr (po vychladnutí) opečieme ešte raz.

Výroba

Omáčka:
Do misky si vložíme všetky suroviny na prípravu omáčky, dobre pomiešame a vylejeme na panvicu. Za neustáleho miešania varíme, pokým zmes nezhustne.
Po zhustnutí priložíme mäso,ananás, prilejeme trocha šťavy, podľa chuti soľ a pomiešame.

Dokončenie

Hotové jedlo servírujeme spolu s ryžou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

32121

Lahodné

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 13 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa