Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Štvrtok, 17 Okt. 2019 · Dvojica #2
Mäso

Bravčové ražniči


Ingrediencie
  • (600 g) bravčové mäso
  • (120 g) údená slanina
  • (200 g) cibuľa
  • soľ
  • čierne korenie
  • (80 g) masť
Popis prípravy jedla
Príprava

Bravčové mäso si nakrájame na plátky, rovnako ako slaninu a cibuľu na kolieska.

Výroba

Na ražeň striedavo napichujeme najprv mäso, slaninu a cibuľu.
Hotové kusy osolíme, okoreníme a opečieme vo vopred zohriatej masti.

Dokončenie

Pred podávaním polejeme mäso výpekom.
Servírujeme spolu s chlebom a horčicou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 9 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa