Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Sobota, 20 Júl 2019 · Dvojica #3
Mäso

Bravčové rebierka pečené v marináde


Bravčové rebierka pečené v marináde
Ingrediencie
  • 1 kg bravčové rebierka
  • 4 ks cesnak
  • 4 lyžica med
  • 1 dl kečup
  • 1 ks cibuľa
  • 1 čajová lyžička soľ
  • 1 dl olej (slnečnicový)
  • 1 štipka čierne mleté korenie
  • 4 lyžica sójová omáčka
  • 1 štipka mleté čili korenie
Popis prípravy jedla
Príprava

Rebierka umyjeme, pokrájame na menšie kúsky a dáme variť do posolenej vody na 30 minút.

Výroba

Cibuľu a cesnak postrúhame, pridáme kečup, olej, korenia, med, sójovú omáčku a vymiešame marinádu. Vychladnuté rebierka potrieme marinádou a na 12 hodín odložíme do chladu.
Preložíme aj s marinádou na plech potretý olejom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 1 hodinu. Počas pečenia rebierka otáčame a oblievame marinádou.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 1 hod. 50 min.

Príprava surovín: 40 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

54321

Gurmánske

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Galéria obrázkov
Nachystáme si ingrediencieRebrá uvarímeCibuľu a cesnak postrúhameRebierka pokrájamePotrieme marinádou a na 12 hodín odložíme do chladuPo hodinke pečenia
Autor receptu

Meno: Melánia

Pridané: 15 Aug. 2012

Ďalšie recepty užívateľa