Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 20 Sep. 2019 · Dvojica #2
Omáčky

Burgundská omáčka


Ingrediencie
  • (2, 5 dl) základná hnedá omáčka
  • (0, 5 dl) červené víno
  • (20 g) šampiňóny
  • (1 ks) cibuľa
  • bobkový list
  • tymian
  • mleté čierne korenie
  • soľ
Popis prípravy jedla
Výroba

Pripravíme si základnú hnedú omáčku a postupne pridávame víno, šampiňóny, kt. sme si vopred pokrájali na plátky, jemne nasekanú cibuľu, bobkový list, tymian, mleté čierne korenie, soľ a necháme asi 10 minút variť.
Hotovú omáčku podávame k dusenému mäsu na víne.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 20 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa