Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #6
 
Dnes je Piatok, 17 Jan. 2020 · Dvojica #6
Predjedlá

Carpaccio di manzo - hovädzie carpacio


Ingrediencie
  • 240g hovädzia sviečková
  • 2 lyžice olivový olej
  • 120g parmezán
  • korenie mix
  • 1 citrón
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

Očistenú hovädziu sviečkovú osolíme, okoreníme, pokvapkáme
olivovým olejom a pevne zrolujeme do fólie. Dáme mraziť.

Výroba

Pri podávaní posolíme okoreníme tanier.
Carpaccio krájame na tenké plátky, ukladáme vejárovito.
Pokvapkáme zmesou zeleného korenia, citrónovej šťavy a
olivového oleja.Poukladáme nakrájaný parmezán
Ozdobíme šalátom, citrónom, cherry paradajkou a vňaťou.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Restaurant Zorno

Pridané: 17 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa