Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #6
 
Dnes je Streda, 26 Feb. 2020 · Dvojica #6
Šaláty

Cestovinový šalát s gorgonzolou a orechami


Ingrediencie
  • 225g cestoviny ( penne, fusilli, farfale)
  • 1x lyžica olivový olej
  • 100g zmes šalát mix (radicchio, lolo rosso, lolo bianco, ľadový šalát)
  • 225g gorgonzola
  • 115g vlašské orechy
  • balzamico vinegar
  • soľ
  • korenie
Popis prípravy jedla
Výroba

Uvarené cestoviny si necháme vychladnúť. Spodok misky vyložíme šalátovými lístkami. Navrch dáme cestovinu premiešanú s nadrobeným syrom gorgonzola a vlašskými orechmi. Všetko prelejeme drezingom ktorý si vyrobíme s olivového oleja, balzamikového octu, soli a korenia.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 35 min.

Príprava surovín: 30 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Restaurant Zorno

Pridané: 18 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa