Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Utorok, 19 Nov. 2019 · Dvojica #2
Mäso

Čínske bravčové mäso s mladou cibuľkou ( Čína )


Ingrediencie
  • (200 g) bravčové mäso
  • (1 lyžička) Solamyl
  • soľ
  • zázvor
  • mleté čierne korenie
  • Glutasol
  • (3 lyžičky) sójová omáčka
  • (4- 5 ks) mladá cibuľka
  • (1 strúčik) cesnak
  • (2 lyžice) rastlinný olej
Popis prípravy jedla
Príprava

Do misky si nahádžeme pokrájané kúsky mäsa, pridáme Solamyl, soľ, zázvor, mleté čierne korenie, Glutasol, niekoľko kvapiek sójovej omáčky a dôkladne premiešame.

Výroba

Do panvice si nalejeme 1 lyžičku oleja, necháme rozpáliť, položíme plátky cesnaku a cibule spolu s vňaťou a opražíme do polomäkka.
Tuk si uschováme.
Do ďalšej panvice si nakvapkáme ďalšiu kvapku oleja, necháme rozpáliť, pridáme odstáte mäso a opečieme.
Po opečení pridáme cesnak, cibuľu, uschovaný tuk so šťavou a rozmiešame.

Dokončenie

Na záver pokvapkáme celú zmes sójovou omáčkou a trocha opečieme.
Počas opekania neustále miešame.
Hotové jedlo podávame spolu s ryžou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 13 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa