Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #5
 
Dnes je Piatok, 22 Nov. 2019 · Dvojica #5
Divina

Diviak pečený na cesnaku


Ingrediencie
  • (600 g) mladé diviačie stehno
  • soľ
  • (50 g) údená slanina
  • (2 strúčiky) cesnak
  • mleté čierne korenie
  • (1 lyžica) ocot
  • (0,2 l) kyslá smotana
  • (40 g) masť
Popis prípravy jedla
Výroba

Na začiatok si vezmeme mäso, dôkladne si ho poumývame, nasolíme, prešpikujeme slaninou, kt. sme si pokrájali na plátky a casnakom.
Predtým než ho vložíme do rozpálenej masti ho okoreníme a necháme pomaly piecť.
Počas pečenia mäso neustále polievame vlastnou šťavou, neskôr kyslou smotanou.
Hotové mäso upečieme do červena a servírujeme spolu so zemiakmi.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 8 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa