Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Sobota, 16 Nov. 2019 · Dvojica #2
Mäso

Dusená jahňacina


Ingrediencie
  • (30 ml) olej
  • (1 ks) cibuľa
  • (125 ml) zeler
  • (1 strúčik) cesnak
  • (1 ks) zelená paprika
  • (1 ks) paradajka
  • (284 ml) paradajkovä šťava
  • (štípka ) paprika
  • (500 ml) jahňacie stehno
  • soľ
  • korenie
Popis prípravy jedla
Príprava

- jemne nakrájame cibuľu, papriku
– posekáme si nadrobno zeler a cesnak
– očistíme si paradajku a nahrubo pokrájame
– mäso si pokrájame na menšie kúsky a uvaríme

Výroba

Vezmeme si rajnicu, nalejeme olej, zohrejeme a pridáme na opraženie cibuľu, zeler, cesnak, papriku a paradajky. Pražíme asi 5 minút, neskôr podlejeme paradajkovou šťavou, pridáme papriku a mäso. Varíme spolu asi 10 minút.
Jedlo podávame spolu s ryžou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 26 Jan. 2010

Ďalšie recepty užívateľa