Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Štvrtok, 19 Sep. 2019 · Dvojica #1
Prílohy

Dusená kapusta


Ingrediencie
  • (1 hlávka) kapusta
  • (1 lyžica) tuk
  • (1 ks) cibuľa
  • (1 lyžica) polohrubá múka
  • cukor
  • ocot
  • voda
  • kmín
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

Očistíme si hlávkovú kapustu, umyjeme ju, rozštvrtíme a pokrájamé ju na rezance.

Výroba

Vložíme do vymastnej nádoby, nalejeme vodu a varíme.
Vymastíme si ďalší hrniec, vložíme sádlo, necháme rozpustiť, pridáme jemne nasekanú cibuľu a zapeníme.
Zmes pridáme k podusenej kapuste, osolíme, okmínujeme, pridáme múku a podusíme.

Dokončenie

Na záver pridáme ocot a cukor.
Servírujeme k bravčovému mäsu a pečenej husi.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 45 min.

Príprava surovín: 15 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 28 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa