Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Štvrtok, 18 Júl 2019 · Dvojica #1
Mäso

Dusená  pečeň zo zajaca


Ingrediencie
  • (1 ks) zajačia pečeň
  • mlieko
  • (20 g) údená slanina
  • mleté čierne korenie
  • nové korenie
  • strúhanka
  • (40 g) masť
  • (40 g) cibuľa
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

Zoberieme si pečeň, ak je potrebné očistíme si ju, dobre vyumývame pod studenou tečúcou vodou, odblaníme, vložíme do mlieka a necháme odstáť.

Výroba

Po odstáti ju vyberieme, pomocou nejakej látky osušíme, prešpikujeme slaninou, ochutíme čiernym a novým korením.
Do hrnca si vložíme hrudku masti, necháme ju roztopiť, pridáme na zapenenie nadrobno nasekanú cibuľu a neskôr pečeň, kt. sme si nasolili a obalili v strúhanke.

Dokončenie

Na záver ju opečieme z každej strany a servírujeme spolu so zemiakmi.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 30 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa