Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Streda, 16 Okt. 2019 · Dvojica #1
Bezmäsité jedlá

Dusené huby s pečeňou


Ingrediencie
  • (250 g) huby
  • (40 g) maslo
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • (0, 1l) červené víno
  • hovädzí vývar
  • (250 g) teľacia pečeň
  • (40 g) údená slanina
  • (10 g) hladká múka
Popis prípravy jedla
Výroba

Do hrnca si vložíme hrudku masla, pridáme umyté, očistené a na plátky pokrájané huby a necháme ich podusiť.
Osolíme ich, posypeme mletým čiernym korením, prilejeme víno, vývar a necháme dusiť do mäkka.
Zoberieme si pečeň, obložíme u slaninou a opečieme ju.
Po opečení ju zaprážime múkou, pridáme podusené huby a odstavíme.
Servírujeme spolu s uvarenými zemiakmi.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 13 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa