Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #5
 
Dnes je Utorok, 12 Nov. 2019 · Dvojica #5
Mäso

Dusený králik na hríboch


Ingrediencie
  • (1 ks) králik
  • (80 g) maslo
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • (80 g) cibuľa
  • (200 g) hríby
  • hovädzí vývar
Popis prípravy jedla
Príprava

Očisteného, umytého a na porcie nakrájaného králika so nasolíme a okoreníme čiernym korením.

Výroba

Takto pripravené mäso si na rozpálenom masle opečieme z každej strany.
Popri opekaní pridáme nadrobno posekanú cibuľku, očistené a na plátky pokrájané huby, prilejeme vývar a necháme podusiť, pokým nám mäso nezmäkne.

Dokončenie

Po zmäknutí odstavíme a následne servírujeme spolu s dusenou ryžou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

32121

Lahodné

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 30 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa