Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Streda, 17 Júl 2019 · Dvojica #7
Mäso

Eggcheese perkelt


Eggcheese perkelt
Ingrediencie
  • 2 plátky eggcheese
  • 200gr anglickej slaniny alebo klobásy
  • 2 veľké cibule
  • 1 ČL sladkej papriky
  • 2 PL rajčinového pretlaku
  • 20gr slepačieho bujónu
Popis prípravy jedla
Výroba

Nakrájanú slaninu a na kúsky (2 × 3 cm) nakrájané plátky Eggcheese osmahneme, pridáme cibuľu, ktorú opečieme dozlata. Podlejeme vývarom z bujónu, pridáme rajčinový pretlak a papriku. Krátko povaríme, dochutíme (možno i feferónkou), prípadne zahustíme chlebovou strúhankou. Ako prílohu podávame cestoviny, chlieb, alebo ryžu.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: GastroSlovnik

Pridané: 20 Dec. 2011

Ďalšie recepty užívateľa