Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Streda, 16 Okt. 2019 · Dvojica #1
Mäso

Farmárske rezne


Farmárske rezne
Ingrediencie
  • 4-6 rezňov z bravčovej krkovičky
  • 150 g eidamu
  • 250 ml smotany na varenie
  • 2 veľké cibule
  • 2 lyžice dijonskej horčice
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 2 lyžice oleja
  • soľ
  • čierne korenie mleté
Popis prípravy jedla
Príprava

Mäso naklepeme.
Syr nastrúhame na hrubšie kúsky.
Cibuľu nakrájame na tenké krúžky.

Výroba

Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany mäso pomúčime a pomúčenou stranou poukladáme na jemne naolejovaný pekáč. Potrieme dijonskou horčicou, hustejšie poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, posypeme na hrubo postrúhaným syrom a zalejeme smotanou. Dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme pri 200 stupňoch 40 minút prikryté alobalom. Alobal odstránime a necháme zapiecť ešte cca 20 minút.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

54321

Gurmánske

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Galéria obrázkov
Mäso naklepeme,posolíme,okorenímeZ jednej strany pomúčimeUložíme na pekáč a potrieme horčicouPosypeme cibuľouPridáme postrúhaný syrMäsko je zapečené
Autor receptu

Meno: Melánia

Pridané: 8 Máj 2012

Ďalšie recepty užívateľa