Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Nedeľa, 21 Júl 2019 · Dvojica #1
Bezmäsité jedlá

Fazuľové lúsky na smotane


Ingrediencie
  • (50 dkg) zelené fazuľky
  • soľ
  • (200 ml) krémová smotana
  • (1 lyžička) rozsekaný kôpor
  • cukor
  • citrónová šťava
Popis prípravy jedla
Príprava

Vymastíme si nádobu, nalejeme vodu a zohrejeme.

Výroba

Ak voda zovrie, osolíme ju a pridáme fazuľové lúsky.
Varíme do mäkka asi 12 minút.
Mäkké lúsky scedíme.
Omáčka : do smotany pridáme cukor, citronovú šťavu, kôpor a rozmiešame.

Dokončenie

Na servírovacom tanieri polejeme lúsky omáčkou a podávame ako medzichod.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 35 min.

Príprava surovín: 20 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 28 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa