Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #6
 
Dnes je Piatok, 17 Jan. 2020 · Dvojica #6
Predjedlá

Fegato di anatra - pošírovaná kačacia pečeň


Ingrediencie
  • 240g kačacia terina
  • 160g ciabatta
  • olivový olej
  • soľ
  • koreniny
  • redukcia acetta balsamico
Popis prípravy jedla
Príprava

Kačaciu terinu si pripravíme: kačacie pečienky očistíme od šliach, osolíme a okoreníme, výslednú zmes vložíme na alobal a zrolujeme.(alebo dáme do formy) Dáme variť na 20 minút. Necháme vychladnúť v chladničke. Krájame na plátky.

Výroba

Na tanier položíme rez kačacej teriny, okoreníme
pokvapkáme olivovým olejom, pridáme 2 rezy opečenej ciabatty.
Ozdobíme malým šalátom lollo rosso a biondo, cherry paradajkou
Na dekoráciu dáme na okraj taniera redukciu acetta balsamica.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Restaurant Zorno

Pridané: 25 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa