Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Utorok, 19 Nov. 2019 · Dvojica #2
Predjedlá

Feniklový kaviár


Ingrediencie
  • (2 ks) stredne veľké fenikle
  • (60 ml ). extra-panenský olivový olej
  • (3 strúčiky) pomletý cesnak
  • (1 ks) pomletá šalotka
  • (1 polievková lyžica ) pomletá žltá cibuľa
  • mletý čerstvý tymián
  • soľ
  • mleté čierne korenie
Popis prípravy jedla
Výroba

Najprv si vezmeme fenikel, odstránime z neho všetký tvrdšie časti a takisto ich jeho vrchnú časť.
Medzitým si necháme rozohriať olej na panvici, pridáme cesnak, šalotku, cibuľu a necháme asi 4 minúty celú zmes opražiť.
Ak je táto zmes už mäkká, pridáme pokrájaný fenikel, opražíme ho, asi po 10 minútach pridáme podľa chuti soľ, korenie a tymian a necháme asi 5 minút variť.
Po uvarení prelejeme túto zmes do mixéra, zmixujeme, naservírujeme na tanier a podávame spolu s opečeným toastom.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 1 Jún 2010

Ďalšie recepty užívateľa