Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Piatok, 14 Aug. 2020 · Dvojica #7
Predjedlá

Gamberoni con aglio e olio -Krevety s oliv.ol. a cesnakom


Ingrediencie
  • 600g Krevety
  • Soľ
  • Korenie mix
  • Olivový olej
  • 200g Maslo
  • 4dl Biele víno
  • Cesnak
  • Čerstvé bylinky
  • 2 Citrón
Popis prípravy jedla
Výroba

Na olivovom oleji zarestujeme krevety narezané z chrbtovej časti.
Po krátkom zarestovaní pridáme cesnak nakrájaný na plátky
osolíme, okoreníme, pridáme cherry paradajky, podlejeme
bielym vínom, krátko podusíme a pridáme maslo na zjemnenie.
Podávame s ozdobou malého šalátu, citrón a kôpor.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 30 min.

Príprava surovín: 30 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Restaurant Zorno

Pridané: 25 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa