Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Štvrtok, 19 Sep. 2019 · Dvojica #1
Bezmäsité jedlá

Granadír - granatír


Ingrediencie
  • (750 g) zemiaky
  • (80 g) masť
  • (80 g) cibuľa
  • (2 lyžičky) mletá červená paprika
  • (250 g) cestoviny
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

Zemiaky si uvaríme v šupe. Uvarené zemiaky si ošúpeme a pokrájame na maličké kocky.
Cestovinu( fliačky) si necháme uvariť v slanej vode.

Výroba

V hrnci si necháme roztopiť masť, speníme cibuľku, kt. sme si jemne nasekali, prisypeme červenú papriku a zemiaky. Niekoľko minút všetko spolu pražíme.

Dokončenie

Ku koncu pridáme ku zemiakom aj uvarenú cestovinu, všetko spolu zamiešame a podľa chuti môžeme prisoliť.
Servírujeme s kyslou uhorkou al čalamádou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 9 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa