Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Sobota, 20 Júl 2019 · Dvojica #3
Divina

Guláš z diviaka


Ingrediencie
  • (500 g) mäso ( diviak )
  • (50 g) masť
  • (30 g) údená slanina
  • (150 g) cibuľa
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • nové korenie
  • (2 lyžičky) červená paprika
  • mletá rasca
  • majorán
Popis prípravy jedla
Príprava

Zoberieme si na začiatok mäso, dôkladne si ho poumývame a rozkrájame ho na kocky.

Výroba

Ďalej si zoberieme tlakový hrniec, pridáme hrudku masti, necháme rozpáliť, zapeníme na nej najemno pokrájanú cibuľu, pridávame postupne mäso, soľ, korenie, červenú papriku, mletú rascu a majorán.
Všetko spolu pomiešame a necháme podusiť.

Dokončenie

Ak sa všetká tekutina vyparí, prilejeme horúcu vodu, hrniec uzavrieme a pod tlakom dusíme asi 30 minút.
Ak je guláš hotový, servírujeme ho spolu so zemiakmi.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 8 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa