Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Štvrtok, 18 Júl 2019 · Dvojica #1
Mäso

Guláš zo zajaca


Ingrediencie
  • (1 ks) predná časť zo zajaca
  • (80 g) údená slanina
  • (20 g) masť
  • (100 g) cibuľa
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • červená paprika
  • majorán
  • (10 g) hladká múka
  • vývar z kostí
Popis prípravy jedla
Príprava

Umyjeme si dôkladne prednú časť mäsa a pokrájame na kocky.

Výroba

Do hrnca si vložíme hrudku masti a slaninu, necháme roztopiť, pridáme na zapenenie nadrobno nakrájanú cibuľku a necháme pražiť.
Postupne pridávame nakrájané mäso, dochutíme soľou, korením, prisypeme papriku, majorán a necháme podusiť.

Dokončenie

Ak sa nám tekutá zložka vyparí, pridáme múku, opražíme, prilejeme vývar a necháme priviesť do varu.
Ak je mäso mäkké, guláš odstávíme a servírujeme.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 30 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa