Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 20 Sep. 2019 · Dvojica #2
Mäso

Grundelské ťeľacie kotlety


Ingrediencie
  • (4 ks) kotlety
  • (70 g) šampiňóny
  • (125 g) špenát
  • (2 lyžice) postrúhaný syr
  • masť
  • vajce
  • strúhanka
  • soľ
  • Bešamelová omáčka:
  • (1 lyžica) maslo
  • (1 lyžica) múka
  • mlieko
  • soľ
  • (1 lyžica) na kocky pokrájaná šunka
Popis prípravy jedla
Príprava

Zoberieme si kotlety a vložíme ich do rozpálenej masti opiecť.

Výroba

Na okraj podnosu si nastriekame zemiakovú kašu, spodok podnosu vyložíme uvarenými španátovými listami, na ne uložíme opečené kotlety, plátky podusených šampiňónov a celé polejeme bešamelovou omáčkou.

Dokončenie

Na záver posypeme celú zmes postrúhaným syrom a servírujeme.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 16 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa