Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Štvrtok, 22 Aug. 2019 · Dvojica #3
Mäso

Horčicové jahňacie filety


Ingrediencie
  • (10 ml) múka
  • (125 ml) biele víno
  • (125 ml) kurací vývar
  • (10 ml) olivový olej
  • (30 ml) maslo
  • (16 ks) jahňacia fileta
  • (4 ks) šalotka
  • (1 strúčik) cesnak
  • (30 ml) horčica
Popis prípravy jedla
Príprava

- najemno posekáme šalotku a cesnak

Výroba

Do misky si nalejeme vývar a víno, sypeme múku, dobre rozmiešame. Necháme odstáť.
Do rajnice si nalejeme olej, zohrejeme, necháme roztopiť maslo a popražíme filety.
Filety vyberieme a do šťavy pridáme cesnak a šalotku , pridáme do omáčky a varíme cca 10 minút.
Filety vložíme do omáčky, povaríme asi 10 minút a mäso položíme na servírovací tanier.
Do omáčky prilejeme horčicu, asi 2 minútky varíme a potom nalejeme na mäso.
Podávame.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4 porcie

Hodnotenie užívateľov

32121

Lahodné

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 26 Jan. 2010

Ďalšie recepty užívateľa