Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 20 Sep. 2019 · Dvojica #2
Bezmäsité jedlá

Hubový paprikáš


Ingrediencie
  • (1/2 kg) huby
  • (60 g) masť
  • cibuľa
  • červená paprika
  • soľ
  • čierne korenie
  • (1/4 l) kyslá smotana
  • (20 g) hladká múka
Popis prípravy jedla
Príprava

Na rozpálenej masti si opražíme jemne nasekanú cibuľu.
Po opražení pridáme papriku, huby, kt. sme si očistili a na plátky pokrájali, podľa chuti pridáme soľ al. korenie a necháme podusiť.
Ak je potrebné, dolievame vodu.

Výroba

Ak sú huby mäkké, pridáme smotanu, kt. sme si rozmiešali s múkou a dovaríme.
Hotové jedlo podávame s ryžou al. haluškami.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 20 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa