Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #6
 
Dnes je Streda, 13 Nov. 2019 · Dvojica #6
Prílohy

Jablková plnka


Ingrediencie
  • (1 kg) jablká
  • hrozienka
  • mandle
  • (100 g) žemľová strúhanka
  • (100 g) cukor
  • (1/2 lyžička) škorica
  • maslo
Popis prípravy jedla
Výroba

Zoberieme si jablká, očistíme si ich, odstránime jadrovník a postrúhame.
Do panvice si vložíme strúhanku, cukor, opražíme na hrudke masla a potrieme na cesto.
Na potreté cesto pridáme postrúhané jablká, ďalej hrozienka a na záver mandle.
Vrch plnky môžeme posypať cukrom al. škoricovým cukrom.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 23 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa