Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Sobota, 18 Jan. 2020 · Dvojica #7
Mäso

Jahňacia kotleta v alobale


Ingrediencie
  • (3 ks) zemiak
  • (3 strúčiky) cesnak
  • (30 ml) bazalka
  • (30 ml) petržlen
  • soľ
  • korenie
  • (5 ml) olej
  • (5 ml) maslo
  • (6 ks) jahňacia kotleta
  • (2 ks) cibuľa
Popis prípravy jedla
Príprava

- pripravíme si rúru a nastavíme teplotu na 205°C
– jemne posekáme cibuľu, petržlen a cesnak
– v šupke si necháme uvariť zemiaky

Výroba

Najprv si očistíme uvarené zemiaky, na krúžky ich nakrájame a odložíme.
nastriháme si 3 štvorce z alobalu, potrieme masťou, taktiež odložíme.
Do teflónovej panvice nalejeme olej, zohrejeme, necháme rozpustiť maslo a zľahka opečieme kotlety.
Na alobal položíme krúžky zemiakov, kotlety, cibuľu, posypeme korením a zabalíme.
Vo vyhriatej rúre varíme asi 30 minút.
Servírujeme.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 3 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 26 Jan. 2010

Ďalšie recepty užívateľa