Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 20 Sep. 2019 · Dvojica #2
Mäso

Jahňacie rebierka na prírodno


Ingrediencie
  • (800 g) jahňacie mäso
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • (60 g) masť
  • (80 g) cibuľa
  • horúca voda
  • (20 g) hladká múka
Popis prípravy jedla
Príprava

Vezmeme si mäso, dôkladne si ho umyjeme, posekáme na rebierka, naklepeme, narežeme, posolíme a okoreníme.
Takto pripravené mäso si opražíme na masti a jemne nasekanej cibuli.

Výroba

Prilejeme trochu vody a opražíme vo vlastnej šťave, prilejeme horúcu vodu a necháme celú zmes podusiť.
Ak nám mäso zmäkne, vyberieme ho a do šťavy primiešame múku, opražíme zmes, rozriedime a povaríme, pokým sa nám neoddelí tuk od šťavy.

Dokončenie

Na záver pridáme do zmesy rebierka, povaríme, podľa chuti osolíme a odstavíme.
Hotové jedlo servírujeme spolu s dusenou ryžou al. zeleninovým šalátom.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 8 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa