Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Streda, 17 Júl 2019 · Dvojica #7
Divina

Jelenie filety


Ingrediencie
  • (1 kg) jelení chrbát pokrájaný na plátky
  • olej
  • (200 g) na rezance nakrájaná slanina
  • (1 ks) cibuľa
  • soľ
  • čierne korenie
  • čučoriedková omáčka
  • (300 g) zemiaky
  • maslo
  • jemne nasekaný petržlen
Popis prípravy jedla
Príprava

Zoberieme si panvicu, pridáme niekoľko kvapiek oleja, polovicu nakrájanej slaniny a necháme rozpáliť.

Výroba

Po tom ako pustí tuk, pridáme pokrájanú cibuľu, ostatok slaninky a necháme 3- 4 minúty opražiť.
Opraženú cibuľu a slaninu vyberieme a uschováme a do panvice pridáme mäso, kt. sme si vopred osolili a okorenili. Toto mäso sprudka opečieme.

Dokončenie

Hotové jedlo servírujeme spolu s čučoriedkovou omáčkou, opraženou slaninkou a zemiakmi, kt. sme si uavrili v šupke a obalili v rozpustenom masle a nakrájanom petržlene.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 6 Jún 2010

Ďalšie recepty užívateľa