Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 16 Nov. 2018 · Dvojica #2
Mäso

Kačka pečená v mede


Ingrediencie
  • (1 ks) kačka
  • (3 lyžice) med
  • (2 lyžice) sójová omáčka
  • (2 lyžice) biele víno
  • (1 lyžička) zázvor
  • (1 lyžička) Glutasol
Popis prípravy jedla
Príprava

Najprv si dôkladne umyjeme kačku, očistíme si ju a potrieme zmesou z medu, sójovej omáčky, zázvoru a glutasolu.

Výroba

Celú zmes necháme asi 2 hodiny odstáť.
Po odstáti položíme kačku na pekáč a vložíme do vopred vyhriatej rúry.
Počas pečenia kačku polievame a viackrát obraciame.
Taktiež potierame medovou zmesou.

Dokončenie

Ak je kačka upečené, rozporcujeme ju, pokvapkáme šťavou a servírujeme bez prílohy.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

32121

Lahodné

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 18 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa