Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Nedeľa, 23 Feb. 2020 · Dvojica #3
Ryby a plody mora

Kapor na masle


Ingrediencie
  • (600 g) očistený kapor
  • soľ
  • (80 g) maslo
  • rasca
Popis prípravy jedla
Výroba

Zoberieme si rybu, očistíme si ju, umyjeme, necháme vysušiť a odstránime hlavnú chrbtovú kosť.
Pripravenú rybu si nasolíme z každej strany a položíme na maslo, kt. sme si nechali rozpáliť.
Kapra opečieme do červena.
Hotové jedlo servírujeme spolu so zemiakovou kašou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 9 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa