Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Sobota, 26 Sep. 2020 · Dvojica #2
Iné bezmäsité jedlá

Kelové karbonátky


Ingrediencie
  • (750 g) kel
  • (2 ks) bosniak
  • (1 dl) sójové mlieko
  • (50 g) sójové mäso
  • (50 g) uvarené obilie
  • (3 lyžice) sójová múčka
  • majoránka
  • cibuľa
  • soľ
  • slnečnicový olej
Popis prípravy jedla
Príprava

Vezmeme si kel, dôkladne ho umyjeme, pokrájame a necháme uvariť v slanej vode.Uvarený kel si scedíme a vytlačíme z neho vodu.

Výroba

Nakrájame si bosniak, necháme ho namočeného v sójovom mlieku, medzitým si na cibuľke opečieme sójové mäso.
Všetko spolu dobre premiešame, vložíme majoránku, podľa chuti soľ a vytvárame malé karbonátky, kt. obaľujeme v strúhanke a vyprážame.

Dokončenie

Hotové vypražené kusy servírujeme spolu s ryžou al. zemiakmi.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 21 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa