Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Sobota, 19 Okt. 2019 · Dvojica #1
Mäso

Koložvárska kapusta


Ingrediencie
  • (1 ks) cibuľa
  • (80 g) masť
  • (600 g) kyslá kapusta
  • (250 g) bravčové mäso
  • (1 ks) cibuľa
  • (120 g) ryža
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • (160 g) párky
  • (1 ks) zelená paprika
  • (2 ks) paradajky
  • (1 dl) smotana
  • mletá červená paprika
Popis prípravy jedla
Príprava

Do hrnca si nalejeme olej, necháme ho rozpáliť a pridáme jemne nasekanú cibuľu.
Po opražení pridáme trochu smotany a podusíme do mäkka.

Výroba

Do misky si vložíme umyté a pomleté mäso, pomletú cibuľu, ryžu, kt. sme si uvarili a vychladli, soľ, čierne mleté korenie a dôkladne pomiešame.
Pekáč si zvnútra vymastíme, dolnú vrstvu tvorí kapusta, potom mäsová plnka, párky, papriku a paradajky, kt. si pokrájame na kolieska a zakryjeme druhou vrstvou kapusty.

Dokončenie

Na záver polejeme trochou smotany, v kt. sme rozmiešali červenú mletú papriku. vložíme do vopred vyhriatej rúry a pečieme.
Môžeme servírovať.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 7 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa