Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Sobota, 16 Nov. 2019 · Dvojica #2
Šaláty

Marinovaný hubový šalát


Ingrediencie
  • (250 - 300 gr ) huby
  • (1 zväzok) jarná cibuľka
  • (2 lyžice) olivový olej
  • (2-3 polievkové lyžice) vínny ocot
  • (? lyžičky) soľ
  • (1 polievková lyžica) cukor
Popis prípravy jedla
Výroba

Na začiatok si zoberieme huby, očistíme ich a dôkladne umyjeme.
Ak sú huby drobné, necháme ich vcelku, ak nie, rozrežeme ich na menšie kúsky.
Huby vložíme do misky.
Odrežeme si spodnú polovicu cibuľových výhonkov, pokrájame ich najemno a pridáme do misky k hubám.
Postupne do misky pridávame vínny ocot, olej a podľa chuti soľ a cukor.
Všetko spolu zmiešame a necháme ponorené v marináde asi na 30 minút.
Po odstáti pomiešame a servírujeme.
Hotové jedlo nám vydrží najmenej 1 týždeň.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 30 Máj 2010

Ďalšie recepty užívateľa