Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #6
 
Dnes je Streda, 13 Nov. 2019 · Dvojica #6
Mäso

Marinovaný králik


Marinovaný králik
Ingrediencie
  • 1 ks králik
  • 5 ks cesnak
  • 2 ks cibuľa
  • 3 lyžica kečup
  • 1 lyžica horčica
  • 0,2 dl olej (olivový)
  • 0,2 dl voda
  • 1 štipka paprika
  • 1 čajová lyžička soľ
  • 1 čajová lyžička mleté čierne korenie
  • 1 čajová lyžička mletá paprika
Popis prípravy jedla
Príprava

Králika umyjeme a naporcujeme na menšie kúsky. Cibuľu a cesnak nakrájame na malé kúsky.

Výroba

Zo všetkých ingrediencií vymiešame marinádu, ktorú vylejeme do väčšieho pekáča. Kúsky z králika uložíme do marinády a necháme v chlade 24 hodín marinovať. Vložíme do vyhratej rúry a 1 a 1/2 hodiny pečieme.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 1 hod. 40 min.

Príprava surovín: 20 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

43211

Výnimočné

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Galéria obrázkov
Cibuľu a cesnak nakrájame na malé kúsky.Zo všetkých ingrediencií vymiešame marináduKúsky z králika uložíme do marinádyA upečieme
Autor receptu

Meno: Melánia

Pridané: 4 Jún 2012

Ďalšie recepty užívateľa