Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Štvrtok, 22 Aug. 2019 · Dvojica #3
Mäso

Mätové jahňacie medajlóniky


Ingrediencie
  • (2 ks) jahňacie karé
  • (45 ml) múka
  • (45 ml) olivový olej
  • pistácie
  • mätové želé
  • (250 ml) jahňaci vývar
  • soľ
  • korenie
  • mätové lístky
Popis prípravy jedla
Príprava

- jahňacie karé zbavíme kostí a pokrájame na 4 kúsky
– mäso vyklepeme na tvar medajlóniku

Výroba

Vyklepané mäso obaľujeme v múke.
Do hrnca al. pancvice si nalejeme olej, necháme zohriať, vložíme obalené mäso, opečieme z oboch strán a niekoľko minút varíme.
Neskôr pridáme pistaácie, želé, dobre premiešame, nalejeme vývar a necháme zovrieť.
Zmes necháme postáť asi 3 minúty a podľa chuti pridáme soľ al. korenie.
Podávame ozdobené mätovými lístkami.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 26 Jan. 2010

Ďalšie recepty užívateľa