Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Štvrtok, 17 Okt. 2019 · Dvojica #2
Mäso

Merlans Bercy Treska


Ingrediencie
  • 2ks tresky Merlan(350g)
  • 50g petržlenovej vňate
  • 75g šalotky
  • 125g masla
  • soľ,korenie
  • 150ml suchého bieleho vina
  • 120g nakrájaných šampiónov
  • 1ks bobkový list
Popis prípravy jedla
Príprava

Ryby opláchneme,očistíme a osušime.Vňatku a šalotku nakrájame na drobno,zmiešame a menšiu čast odložíme.Do väčšiny primiešame 75g masla,soľ,korenie,maslovú hmotu a vložíme do rýb.

Výroba

Rúru predhrejeme na 180“C.Pekáč vytrieme maslom posypeme ostatnou zmesou (vňatky a šalotky) a pokryjeme nakrájaným maslom.Šampiňóny opečieme na masle a spolu s vínom a bobkovým listom pridáme do pekáča s rybou.

Dokončenie

Pečieme 15min.Podávame priamo z pekáča.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 50 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

32121

Lahodné

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Milos

Pridané: 25 Sep. 2009

Ďalšie recepty užívateľa